Diensten

Eco-Tuning

 

Wilt u de kosten van de brandstof en uw CO2-uitstoot verlagen…?

Vandaag kunnen we u helpen om tot 20% op uw brandstofkosten te besparen en uw CO2-uitstoot te verminderen.
Door uw voertuig van meer vermogen te voorzien binnen het lage midden bereik, kunnen we de hoeveelheid brandstof die uw voertuig verbruikt verminderen. Door uw voertuig-ecu opnieuw af te stemmen met onze Eco-tuning.

 

VERMINDER UW BRANDSTOFVERBRUIK TOT 20%…

Ben je moe van overmatige brandstofkosten? Als u op zoek bent om uw brandstofkosten te verlagen terwijl u uw steentje bijdraagt ​​aan het milieu,
is het misschien tijd om te overwegen om uw voertuig opnieuw te herprogrammeren.
iDrive Solutions biedt uw voertuig meer vermogen en koppel in het lage tot middenbereik van het motortoerental.
Het verhoogde vermogen binnen dit toerentalbereik zorgt ervoor dat er minder versnellingswisselingen nodig zijn.
Met minder versnellingswisselingen heeft uw voertuig minder brandstof nodig en kunnen aanzienlijke brandstofkosten worden bespaard.
De Eco-tuning van iDrive Solutions is speciaal ontworpen om uw brandstof te helpen verminderen.
Voor lange-afstandsreizigers of voor mensen met een bedrijfsvoertuig, is er nog nooit een beter moment geweest om uw auto te voorzien van Eco-tuning.

 

 

Door de hoeveelheid brandstof die uw voertuig verbruikt te verminderen, vermindert u uw CO2-uitstoot direct …

Hoe zal een ecu tuning van de iDrive Solutions mijn CO2-uitstoot verminderen?

Omdat uw voertuig minder brandstof verbruikt, vermindert u direct de CO2-uitstoot die uw voertuig produceert. De iDrive Solutions zal u helpen om de CO2-uitstoot te verminderen door het aantal kilometers te vergroten tot het aantal liters brandstof waartoe uw voertuig in staat is. Wist je dat? Voor elke liter brandstof die je voertuig verbrand, komt er 2,63 kg CO2 vrij in de atmosfeer. Dit is niet afhankelijk van hoe u rijdt of wat u rijdt, maar hoeveel brandstof uw voertuig verbruikt. Verminder de hoeveelheid brandstof die uw voertuig verbruikt en u vermindert de hoeveelheid verontreinigende stoffen die uw voertuig in de atmosfeer uitstoot. Of u nu een privéauto of een zakelijke auto opnieuw wilt toewijzen, de potentiële besparingen op brandstofkosten zijn aanzienlijk …

 

Bespaar brandstofbesparingen na een Eco tuning…

Welke brandstofbesparing kan worden bereikt na een Eco tuning? Er zijn verschillende factoren die bepalen na welke brandstofbesparing een bepaald voertuig kan profiteren na een Eco tuning. Hoe u rijdt en wat u rijdt, heeft hier een grote invloed op.

Om specifieke informatie te verstrekken over de brandstofkosten die kunnen worden bespaard na een Eco-tuning, hebben we hier bij iDrive Solutions een test uitgevoerd met vijf verschillende voertuigen.
Elk van de geteste voertuigen liet een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik zien.
Het herprogrammeren van u auto met Eco-tuning helpt u de brandstofefficiëntie van uw voertuig te verhogen terwijl u uw brandstofrekeningen drastisch verlaagt.

 

Onze Eco-tuning biedt u de volgende voordelen:

Tot 20% verbeterde het brandstofverbruik
Verbeterde kracht
Verbeterd koppel
Verbeterde rijeigenschappen
Verminderde C02-uitstoot