Over Ons

iDrive solutions is de expert in chiptuning. Wij verzorgen de chiptuning van voertuigen voor zowel particulieren als bedrijven. Alle software die hiervoor nodig is wordt in eigen beheer en op-maat ontwikkeld door onze programmeurs met meer dan 15 jaar ervaring. Met onze verschillende chiptuning diensten zorgen wij voor een hoger vermogen en lager brandstofverbruik van uw voertuig. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen met het klonen van systeem delen zodat u onnodig hoge reparatiekosten kunt besparen.

Onze experts houden de marktontwikkelingen continu in de gaten en zorgen ervoor dat hun kennis en ervaring up to date blijft. Zo zijn onze klanten verzekerd van de beste service. iDrive solutions heeft als doel om haar klanten de juiste diensten te leveren met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd bovenaan, wij zijn pas tevreden als onze klanten ook tevreden zijn.

Elke klant heeft specifieke wensen en elk voertuig vraagt om een op-maat behandeling, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met onze kennis en ervaring verzorgen wij u het beste advies en heeft u meteen inzichtelijk wat de behandeling zal kosten.